Zoeken
Regio
Soort Ruimte
Oppervlakte

Haaglanden - Den Haag - KantoorruimteRegio Haaglanden
Vaillantlaan 154
2526HP Den Haag
ca. 20 m² kantoorruimte
Vanaf € 550,- per maand, incl. servicekosten excl. BTWOndernemershuis Vaillantlaan betreft een representatief bedrijfsverzamelgebouw waar ondermeer de Kamer van Koophandel, het Ondernemersportaal van de gemeente Den Haag, Startersfonds Den Haag, Qredits, Stichting VBM Businessclub en Student & Zaak reeds zijn gevestigd. Het pand is gelegen in het stadsdeelgebied Schilderswijk met beschikbare kantoorruimte vanaf ca. 20 m² .

Het verzamelgebouw is voornamelijk geschikt voor dienstverlenende ondernemingen die elkaar kunnen versterken. Dit zijn bijvoorbeeld marketingbureaus, grafische vormgevers, accountants, vastgoedadviseurs, incassobureaus, assurantiekantoren, webdesigners, etc.

De Vaillantlaan is vanaf de A12 goed te bereiken via achtereenvolgens de Binckhorstlaan, Mercuriusweg en Neherkade. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed aangezien er een bus (25) en diverse trams (6, 11 en 12) in de nabijheid hun halte hebben en het station van NS Den Haag Hollands Spoor zich in de buurt bevindt. Verder is er in de directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid, zowel gratis als tegen betaling. Tevens is het mogelijk om parkeerplaatsen te huren op eigen terrein.

Momenteel zijn er nog twee kantoorunits voor verhuur beschikbaar:
- Unit 22: € 550,- per maand
- Unit 29: € 900,- per maand
Deze huurprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief BTW (er wordt alleen BTW berekend over de servicekosten.).

De huurtermijn bedraagt minimaal één (1) jaar, andere huurtermijnen in overleg.

Aanvaarding is op korte termijn mogelijk.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed