Haaglanden - Rijswijk - * Businessunits * / KantoorruimteRegio Haaglanden
Volmerlaan 11
2288GD Rijswijk
ca. 15 m² * businessunits * / kantoorruimte
Vanaf € 250,00 per maand, incl. service/energie, excl. BTWHet betreft een vrijstaand kantoorgebouw met bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein Plaspoelpolder tegenover de evenementenhal Rijswijk. Het markante en representatieve kantoorgebouw heeft een eigen binnenterrein met parkeerplaatsen.
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Plaspoelpolder te Rijswijk (ZH), met directe aansluiting op het rijkswegennet op zeer korte afstand van het verkeersknooppunt Prins Clausplein. Het object is gelegen op zichtlocatie binnen het bedrijventerrein, recht tegenover de evenementehal Rijswijk.
Door de directe aansluiting op de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A13 (Rotterdam-Den Haag), is het object met eigen vervoer optimaal bereikbaar. In de nabije toekomst wordt de A4 verder doorgetrokken. Het gebouw ligt op loopafstand van NS Station Rijswijk met directe verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam. Met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein te bereiken middels tramlijn 17 en de buslijnen 30, 48, 50, 51, 131 en 174.
Er wordt een zeer scherpe huurprijs voor deze businessunits gehanteerd vanaf € 250,00 per maand, inclusief de vaste bijdage voor service-/energiekosten (excl. BTW) . Aanvaarding vindt plaats in nader overleg.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed