Haaglanden - Rijswijk - KantoorruimteRegio Haaglanden
Handelskade 68-72
2288BG Rijswijk
ca. 206 m² kantoorruimte
€ 49,- per m² per jaar, excl. BTWHet betreft een multifunctioneel en representatief kantoorgebouw op een mooie locatie gelegen in het businesspark ‘De Plaspoelpolder’.

Op korte afstand van de Rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag) en de Rijksweg A4 (Delft – Amsterdam). Hierdoor is de verbinding met alle grote steden uitstekend. De doorgaande route van het stadsdeel naar andere delen van Rijswijk loopt langs het kantoorgebouw. Winkels zijn aanwezig op iets meer dan 1 km afstand in het grote winkelcentrum “In de Bogaard”. Het station Rijswijk ligt op ca. 1km afstand. Haltes van bussen en tram naar diverse bestemmingen binnen Rijswijk en Den Haag, alsmede Delft, Nootdorp en Zoetermeer liggen in de directe omgeving.
Naast het gebouw bevinden zich 12 parkeerplaatsen op een eigen terrein. Tevens zijn er in de directe omgeving parkeerplaatsen op openbaar terrein (onbetaald) beschikbaar.

De totale voor verhuur beschikbare oppervlakte van de kantoorruimte bedraagt ca. 206 m² gelegen op de 1e verdieping aan de rechterkant.

De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 49,00 per m² per jaar, te vermeerderen met de vaste bijdrage voor service- en energiekosten en BTW.
De vaste bijdrage servicekosten bedragen € 7,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
De vaste bijdrage energiekosten bedragen € 25,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

De huurtermijn dient nader te worden overeengekomen (flexibele huurtermijnen zijn mogelijk!)

Aanvaarding vindt plaats in overleg.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed