Haaglanden - Rijswijk - * Businessunits * / KantoorruimteRegio Haaglanden
Veraartlaan 8
2288GM Rijswijk
ca. 15 m²* businessunits * / kantoorruimte
Vanaf € 250,00 per maand, incl. service/energie, excl. BTWHet object is het in 1981 gebouwde kantoorgebouw aan de Veraartlaan 8 te Rijswijk, bestaande uit 6 bouwlagen met circa 4.341,6 m² vvo kantoorruimte. Op het achtergelegen terrein bevindt zich een parkeergarage voor 72 auto’s. Het object bevindt zich op het bedrijventerrein van de Plaspoelpolder, tegenover het Europese Octrooibureau. Op korte afstand van de Rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag) en de Rijksweg A4 (Delft – Amsterdam). Hierdoor is de verbinding met alle grote steden uitstekend. De doorgaande route van het stadsdeel naar andere delen van Rijswijk loopt langs het kantoorgebouw. Winkels zijn aanwezig op iets meer dan 1km afstand in het grote winkelcentrum “In de Bogaard”.

De totale oppervlakte van de receptiebalie op de begane grond en de kantoorruimte op de 4e etage en de 5e etage, alsmede de kantineruimte en de conference room op de 1e etage bedraagt circa 1.398 m² vvo.

Het is hier mogelijk om business-units te huren vanaf € 250,00 per maand, inclusief de vaste bijdrage voor service-/enerigekosten, te vermeerderen met BTW. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk en aanvaarding vindt plaats in overleg.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed