Haaglanden - Den Haag - Bedrijfsruimte / KantoorruimteRegio Haaglanden
Verheeskade 321
2521DE Den Haag
ca. 1675 m² bedrijfsruimte / kantoorruimte
€ 80,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTWHet object omvat een turnkey bedrijfsruimte met kantoorruimte in het bedrijvencomplex ''Laakcenter''. In het bedrijvencomplex zijn onder meer Praxis, Shurgard Opslagruimten en Sportcity gevestigd. Dit object is zowel te koop als te huur.

Het bedrijfspand is gelegen is gelegen in Nieuw Laakhaven, nabij belangrijke verbindingswegen. In dit vernieuwde centraal gelegen gebied is een grote bedrijvigheid te vinden waarvan o.a. Megastores, Leisurepark The Globe en bedrijven als T-Mobile, UWV, GAMMA en Praxis deel uitmaken.
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is tevens goed aangezien er diverse bussen en trams in de nabijheid hun halte hebben en het station van NS Den Haag Hollands Spoor zich tevens in de buurt bevindt.

Het metrage bedrijfsruimte bedraagt ca. 975 m² verdeeld over een werkplaats van ca. 550 m² (vrije hoogte ca. 8,5 meter), een magazijn/kleedruimte van ca. 135 m² en kantoren/toiletten/vergaderruimte van ca. 290 m² allen gelegen op de begane grond. Op de verdiepingen is ca. 700 m² kantoorruimte gelegen waaronder ca 100 m² kantine, ca. 80 m² archief, kantoorruimte ca. 440 m² en ca. 80 m² aan overige ruimten.

Op het parkeerterrein aan de achterzijde beschikt het object over ca. 8 parkeerplaatsen.

De verkoopprijs van dit object bedraagt € 1.795.000,- k.k., te vermeerderen met BTW.

De huurprijs voor de showroom-/bedrijfsruimte gelegen op de begane grond bedraagt € 80,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. De huurprijs voor de kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping bedraagt € 90,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Servicekosten zijn niet van toepassing en verder dient huurder op eigen naam en voor eigen rekening contracten af te sluiten met de diverse energie leveranciers.
Aanvaarding vindt plaats in overleg.

Dit object hebben wij in collegiale verkoop/verhuur met Nelisse Bedrijfsmakelaars.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed