Haaglanden - Rijswijk - KantoorruimteRegio Haaglanden
Steenplaetsstraat 6
2288AA Rijswijk
Vanaf 75 m² tot 3174 m²kantoorruimte
Vanaf € 44,00 per m² per jaar, excl. BTWHet betreft een representatief kantoorpand bestaande uit 6 bouwlagen, gelegen in de Plaspoelpolder te Rijswijk. Het gebouw stamt uit medio jaren ‘90 en had oorspronkelijk 4 bouwlagen. Eind jaren ’90 zijn de bovenste twee verdiepingen aangebracht. Het betreft het voormalige hoofdkantoor van leasemaatschappij Unilease.

De locatie beschikt over een parkeergarage voor 360 auto’s. De prijs voor een parkeerplaats bedraagt € 240,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Op korte afstand van de Rijksweg A13 (Rotterdam – Den Haag) en de Rijksweg A4 (Delft – Amsterdam). Hierdoor is de verbinding met alle grote steden uitstekend. De doorgaande route van het stadsdeel naar andere delen van Rijswijk loopt langs het kantoorgebouw. Winkels zijn aanwezig op iets meer dan 1 km afstand in het grote winkelcentrum “In de Bogaard”. Het station Rijswijk ligt op ca. 1 km afstand. Haltes van bussen en tram naar diverse bestemmingen binnen Rijswijk en Den Haag, alsmede Delft, Nootdorp en Zoetermeer liggen in de directe omgeving.

Deelverhuur is mogelijk vanaf € 75 m². De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 44,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW (bij huur van een halve/hele verdieping). De vaste bijdrage service-en energiekosten bedraagt € 25,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

De huurtermijn dient nader te worden overeengekomen. Aanvaarding vindt plaats in overleg.Over SQM

SQM Vastgoed is een specialist in aanhuur en verhuur van bedrijfsruimte met het oog op flexibiliteit.

Meer over SQM

Contact

Plaats een vrijblijvende Zoekopdracht , stuur een email of bel direct met 070-3460930.

Contact informatie
© 2003 - 2018 SQM Vastgoed